Telecí plátky v alobalu
40 min.
Ingredience
- 200gramůTelecí kýta
- 1špetkaSůl
- 10gramůOlej stolní
- 2kusyŽampiony čerstvé
- 40gramůŠunka dušená
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
11 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Maso nasucho grilujeme.
- 2Grilované plátky vložíme do olejem vymazaného alobalu, pokryjeme plátkem šunky a přidáme podušené žampiony. Alobal dobře zabalíme.
- 3Pečeme v troubě na mřížce asi 15-20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.