Telecí plec pečená

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
222 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
15 g
Vápník
3 g
Železo
17 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí plec opláchneme, mírně osolíme a stáhneme provázkem.
  • 2
    Na povrchu maso osolíme, vložíme do pekáče, přidáme 2/3 dávky másla a podlijeme vodou. Vložíme do rozehřáté trouby a pečeme doměkka. Během pečení maso přeléváme šťávou a doléváme vodou.
  • 3
    Dozlatova upečené maso vyjmeme a šťávu procedíme. Zjemníme ji zbylým máslem, přisolíme a ještě krátce převaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.