Telecí přírodní pečeně

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
17 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
433 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme, osolíme a na rozpáleném tuku opečeme ze všech stran. Přidáme omytou neoloupanou cibuli, trochu podlijeme a vložíme do středně vyhřáté trouby.
  • 2
    Během pečení maso podléváme výpekem. Když je maso pečené, zaprášíme výpek moukou a krátce podusíme.
  • 3
    Maso nakrájíme na porce, podáváme s brambory nebo rýží a kompotem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.