Telecí přírodní pečeně
80 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 600gramůTelecí kýta
- 50gramůTuk
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
17 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
433 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso očistíme, osolíme a na rozpáleném tuku opečeme ze všech stran. Přidáme omytou neoloupanou cibuli, trochu podlijeme a vložíme do středně vyhřáté trouby.
- 2Během pečení maso podléváme výpekem. Když je maso pečené, zaprášíme výpek moukou a krátce podusíme.
- 3Maso nakrájíme na porce, podáváme s brambory nebo rýží a kompotem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.