Telecí ragú se šunkou a zeleninou
80 min.

Ingredience
- 400gramůTelecí plec
- 1lžičkaSůl
- 50gramůHrášek
- 100gramůKedlubna
- 1lžíceCitronová šťáva
- 50gramůMrkev kořen
- 50gramůŠunka dušená
- 100gramůKvěták
- 0,25litrVoda pitná
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 40gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
238 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
13 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky a opečeme po všech stranách na másle. Podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme téměř do měkka.
- 2Přidáme očištěnou, nadrobno pokrájenou zeleninu, mouku rozmíchanou v troše vody a šunku rozkrájenou na kostičky. Vše dusíme do měkka.
- 3Nakonec pokrm podle chuti přisolíme a okyselíme citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.