Telecí ražniči
50 min.

Ingredience
- 4kusyRajčata
- 1kusOkurky
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 200gramůTelecí plec
- 1šálekHovězí vývar základní
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
12 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky a střídavě s omytými, nakrájenými rajčaty a omytou, nakrájenou salátovou okurkou napichujeme na jehlu.
- 2Ražniči osolíme, opečeme po všech stranách na másle, podlijeme vývarem a dusíme. (Pokrm můžeme také upravit na grilu - ražniči před úpravou potřeme rozpuštěným máslem).
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.