Telecí ražniči s játry
30 min.

Ingredience
- 300gramůTelecí kýta
- 300gramůJátra telecí
- 80gramůSlanina vepřová
- 10kusůŠalotka
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 2lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
630 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
19 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
500 mg
Cukr
990 mg
Postup přípravy
- 1Očištěná játra, maso a slaninu nakrájíme na tenké plátky a střídavě s očištěnými hlavičkami žampionů a cibulkami napichujeme na jehly.
- 2Špízy pokapeme olejem a opékáme je na pánvi na oleji po všech stranách asi 10 minut. Opečené špízy osolíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.