Telecí řízek na holštýnský způsob

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
26 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
96 mg
Cukr
320 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí kýtu (ořech) opláchneme a ukrojíme přes vlákno 1-2 plátky. Mírně je naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, na tuku rychleji opečeme a vyjmeme.
  • 2
    V tvořítku vytřeném máslem zároveň připravíme sázené vejce, do kterého zapečeme dávku kaparů a sardelového řezu.
  • 3
    Do výpeku přidáme rozpustit zbylé máslo.
  • 4
    Nakonec opečený řízek přelijeme výpekem zjemněným máslem a ozdobíme vejcem se zapečenými kapary a sardelovým řezem.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.