Telecí řízek Praha
40 min.
Ingredience
- 600gramůTelecí kýta
- 200gramůChřest bílý
- 60gramůMáslo čerstvé
- 0,5decilitrVíno bílé
- 1lžičkaSůl
- 100gramůŠunka dušená
- 100gramůSýr Ementál (Primátor)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
27 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Řízky z telecí kýty naklepeme, osolíme a opečeme na másle.
- 2Vložíme je do ohnivzdorné mísy vymazané máslem, navrch položíme plátek šunky, hlavičky chřestu a nakonec plátek ementálu. Pomastíme máslem a zapečeme v troubě nebo na grilu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.