Telecí řízky s houbami

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
21 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
8 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme je a osolíme.
  • 2
    Zvlášť udusíme žampiony, přidáme k nim vejce, trochu mléka a necháme srazit. Směsí potřeme připravené řízky, svineme do závitků a upevníme nití. Závitek nasucho opečeme a dusíme.
  • 3
    Když je maso poloměkké, přidáme do šťávy několik podušených hub a kousek másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.