Telecí řízky s kyselou smetanou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
39 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaníme řízky, na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a protkneme proužky slaniny.
  • 2
    Řízky potřeme částí másla, zaprášíme hladkou moukou a po obou stranách opečeme na zbylém másle do růžova. Poté řízky přelijeme smetanou smíchanou s trochou vývaru, přidáme špetku citrónové kůry a zázvoru a krátce povaříme.
  • 3
    Šťávu můžeme zakapat citrónovou šťávou nebo podáme dílky citrónu s pokrmem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.