Telecí řízky se žampióny zapečené

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
744 kcal
Bílkoviny
117 g
Tuky
26 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme žampióny, nakrájíme na menší kousky a podusíme na másle a cibuli. Poté je zahustíme menším množstvím bešamelu.
  • 2
    Maso odblaníme, na okrajích nakrojíme, naklepeme a osolíme. Máslo rozehřejeme na pánvi, řízky na něm osmahneme z obou stran, na každé zhruba 5 minut. Poté řízky vložíme do zapékací mísy, potřeme připravenou směsí,posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapéct do trouby, až povrch zrůžoví.
  • 3
    Jako přílohy podáváme brambory na všechny způsoby a saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.