Telecí řízky v pivním těstíčku

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
12 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
113 mg
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí kýtu omyjeme, osušíme a naporcujeme na plátky, které naklepeme, na okrajích nařízneme a obalíme v mouce.
  • 2
    Zbylou mouku v misce smícháme do jemného těstíčka s vajíčky, pivem, jemně nakrájenou petrželkou a solí.
  • 3
    Plátky masa v připraveném těstíčku obalíme a pak je zvolna z obou stran smažíme v pánvi na rozehřátém oleji, až jsou měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.