Telecí s jablky

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
12 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso osolíme, nasucho opečeme, podlijeme a dusíme.
  • 2
    Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě, povaříme a přidáme kousek másla.
  • 3
    Jablka oloupeme, nakrájíme na čtvrtky, podlijeme vodou, mírně osolíme a dusíme. Můžeme přidat kousek másla.
  • 4
    Udušenými jablky obložíme hotové telcí maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.