Telecí saltimbocca

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
24 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
478 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý řízek položíme plátek prosciutta a kousek šalvěje a přišpendlíme párátkem.
  • 2
    Takto připravené maso osmažíme na rozpáleném oleji, šunkou navrch.
  • 3
    Maso odebereme z pánve, vylijeme olej a na pánev vlijeme víno. Necháme zpola vyvařit, poté přidáme máslo, osolíme a opepříme.
  • 4
    Připravenou omáčkou přelijeme maso při servírování a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.