Telecí saltimbocca
35 min.
Ingredience
- 480gramůTelecí kýta
- 8gramůŠalvěj čerstvá
- 60gramůMáslo čerstvé
- 185mililitrůVíno bílé
- 40gramůProsciutto sušené
- 24mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
24 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
478 mg
Postup přípravy
- 1Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý řízek položíme plátek prosciutta a kousek šalvěje a přišpendlíme párátkem.
- 2Takto připravené maso osmažíme na rozpáleném oleji, šunkou navrch.
- 3Maso odebereme z pánve, vylijeme olej a na pánev vlijeme víno. Necháme zpola vyvařit, poté přidáme máslo, osolíme a opepříme.
- 4Připravenou omáčkou přelijeme maso při servírování a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.