Telecí v kedlubnách
70 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 20gramůMáslo čerstvé
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 200gramůTelecí plec
- 100gramůKedlubna
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
11 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a nasucho opečeme. Podlijeme vodou a dusíme.
- 2K poloměkkému masu přidáme na kostky nakrájené, oloupané kedlubny a dodusíme doměkka.
- 3Když je vše měkké, zahustíme malým množstvím nasucho opražené mouky zředěné vodou a krátce povaříme. Nakonec přidáme kousek másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.