Telecí závitky se sýrem a jablkem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
25 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
765 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Na každý řízek položíme plátek Eidamu, na něj 2 plátky oloupaného jablka. Maso svineme do závitků a ovážeme nití nebo sepneme jehlami.
  • 2
    Závitky opečeme po všech stranách na rozehřátém másle, podlijeme vodou a dusíme do měkka.
  • 3
    Před podáváním pokapeme maso trochou citronové šťávy.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.