Tempura

30 min.
Indonésie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
810 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
58 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
4 g
Cukr
892 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do remosky nalijeme 1 cm vrstvu oleje, přiklopíme a zapneme.
  • 2
    Prošleháme vejce, mouku, sůl a tolik vody, aby vzniklo řídké těsto. Namáčíme do něj krevety, zeleninu nakrájenou tyčinky a maso nakrájené na proužky, ihned vkládáme do oleje.
  • 3
    Smažíme dozlatova, necháme okapat na ubrousku.
  • 4
    Podáváme s citrónem a sojovou omáčkou k namáčení tempury.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.