Tenké plátky

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
930 mg
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme plechy na pečení, na které položíme pečící papír. Troubu předehřejeme na 190 °C.
  • 2
    Změklé máslo smícháme s ostatními přísadami. Mícháme, dokud nevznikne vláčné těsto.
  • 3
    Těsto uválíme do dvou šišek a dáme na 1 hodinu vychladnout. Když nám těsto dostatečně vychladlo, nakrájíme ho na slabé plátky. Plátky pokládáme na připravený plech dostatečně daleko od sebe. Jednotlivé plátky posypeme cukrem. Pečeme 10 minut dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.