Tenké řezy

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1873 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
145 g
Sacharidy
125 g
Vláknina
18 g
Cukr
38 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180 °C. Tukem vymažeme plech na pečení.
  • 2
    V míse smícháme mouku, prášek do pečiva, 100 g másla, půlku připraveného cukru, rozpuštěnou čokoládu a drcené mandle.
  • 3
    Směs nalijeme do připraveného plechu. Pečeme 30 minut. Buchtu necháme vychladnout.
  • 4
    V hrnci smícháme mléko, cukr, javorový sirup a kondenzované mléko, zahřejeme a nakonec vmícháme drcené ořechy.
  • 5
    Touto směsí potřeme buchtu, nakonec ještě polijeme rozpuštěnou tmavou čokoládou.
  • 6
    Po ztvrdnutí nakrájíme na řezy a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.