Teplá omáčka s hořčicí ke chřestu

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
27 kcal
Tuky
2 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
62 mg
Cukr
12 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do rozehřátého másla přidáváme po lžičkách mouku za stálého míchání. Když je mouka dobře rozmíchaná, necháme jíšku mírně vychladnout. Poté jíšku nad mírným plamenem ředíme vodou a vaříme 30 minut, aby mouka ztratila moučnou chuť. Potom za stálého míchání přidáváme hořčici a mícháme do zhoustnutí omáčky. Omáčku dochutíme citronovou šťávou a osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.