Teplý bramborový salát s jarními cibulkami a koriandrem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
158 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
3 g
Cukr
571 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu rozehřejeme olivový olej, vsypeme omyté, podélně rozkrojené nové brambory, osolíme je a restujeme 5 minut.
  • 2
    Potom přidáme nadrobno nakrájené jarní cibulky, nasekané stroužky česneku a ještě chvíli restujeme.
  • 3
    Přilijeme vodu, přiklopíme pokličkou a za občasného míchání zvolna vaříme, až brambory změknou.
  • 4
    Odstavíme z plotny a přidáme šťávu z limetky, nasekaný korinadr, osolíme a můžeme ještě pokapat olivovým olejem.
  • 5
    Salát podáváme teplý, ozdobený dílky limetky a nasekanou chilli papričkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.