Teplý sendvič s rybičkami
30 min.
Ingredience
- 8krajícůChléb toastový
- 50gramůMáslo čerstvé
- 5gramůSůl
- 1kusVejce slepičí
- 500mililitrůMléko polotučné
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůSardinky v oleji
- 100gramůSýr Ementál (Primátor)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
657 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
31 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Sardinky vidličkou rozdrtíme. V kastrůlku zahřejeme mléko, přidáme sýr a mouku a dobře rozšleháme. Poté vmícháme sardinky i s olejem a odstavíme.
- 2Vejce rozšleháme se solí, vmícháme do směsi a necháme vychladnout.
- 3Čtyři toasty protáhneme směsí, přiklopíme je čistým toastem a na rozehřátém másle osmahneme 5 minut z každé strany.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.