Teplý sendvič s rybičkami

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
657 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
31 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sardinky vidličkou rozdrtíme. V kastrůlku zahřejeme mléko, přidáme sýr a mouku a dobře rozšleháme. Poté vmícháme sardinky i s olejem a odstavíme.
  • 2
    Vejce rozšleháme se solí, vmícháme do směsi a necháme vychladnout.
  • 3
    Čtyři toasty protáhneme směsí, přiklopíme je čistým toastem a na rozehřátém másle osmahneme 5 minut z každé strany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.