Teplý vaječný předkrm vařený v páře

13 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
20 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
21 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z výhonků sterilovaného chřestu odkrojíme hlavičky.
  • 2
    Formičky na puding nebo varné misky vymažeme máslem. Do každé misky dáme po lžíci osolené smetany, na smetanu rozklepneme vejce a na konec urovnáme okolo žloutku hlavičky chřestu. Vaříme ve vodní lázni jen do té doby, než ztuhnou bílky - žloutek musí zůstat vláčný. Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 26. 4. 2017
Teplý vaječný předkrm vařený v páře
Vynikající a rychlý předkrm 😋