Teppanyaki z kuřecích prsíček
15 min.
Ingredience
- 4kusyKuřecí prsa
- 1kusPaprika červená
- 1kusPaprika zelená
- 4kusyCibulka jarní
- 8kusůKlasy kukuřice mražené
- 100gramůFazolové klíčky
- 1lžíceOlej sezamový
- 4lžíceOmáčka sójová
- 4lžíceVíno rýžové japonské - Mirin
- 1lžičkaZázvor mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
7 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Z kuřete stáhneme kůži a pokrájíme maso na plátky. Papriky zbavíme semínek a pokrájíme na plátky, cibuli oloupeme a rozkrájíme. Kukuřičné klásky též rozkrájíme.
- 2Smícháme papriky, jarní cibulky, kukuřičné klásky, kuřecí prsíčka a fazolové výhonky.
- 3V pánvi rozehřejeme olej a přidáváme zeleninu s kuřecím masem, vše osmažíme.
- 4Smícháme zázvor, mirin a sójovou omáčku a zalijeme hotové kuře se zeleninou.
- 5Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.