Teppanyaki z kuřecích prsíček

15 min.
Evropa

Ingredience

    • 4kusyKuřecí prsa
    • 1kusPaprika červená
    • 1kusPaprika zelená
    • 4kusyCibulka jarní
    • 8kusůKlasy kukuřice mražené
    • 100gramůFazolové klíčky
    • 1lžíceOlej sezamový
    • 4lžíceOmáčka sójová
    • 4lžíceVíno rýžové japonské - Mirin
    • 1lžičkaZázvor mletý
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
7 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z kuřete stáhneme kůži a pokrájíme maso na plátky. Papriky zbavíme semínek a pokrájíme na plátky, cibuli oloupeme a rozkrájíme. Kukuřičné klásky též rozkrájíme.
  • 2
    Smícháme papriky, jarní cibulky, kukuřičné klásky, kuřecí prsíčka a fazolové výhonky.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej a přidáváme zeleninu s kuřecím masem, vše osmažíme.
  • 4
    Smícháme zázvor, mirin a sójovou omáčku a zalijeme hotové kuře se zeleninou.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.