Terstská hmota
55 min.
Ingredience
- 100gramůCukr krupice
- 30gramůMáslo čerstvé
- 5kusůVaječný bílek slepičí
- 40gramůMandle
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1077 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
45 g
Sacharidy
139 g
Vláknina
6 g
Cukr
101 g
Postup přípravy
- 1Z bílků ušleháme pevný sníh. Zvolna do něj zašleháme cukr, lehce vmícháme mouku a nastrouhané mandle.
- 2Nakonec krém zalijeme rozpuštěným máslem, opatrně jej zamícháme a naplníme do dortové formy.
- 3Pečeme v mírné troubě a když dort vyběhne, dopékáme v teplé troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.