Teryiaki losos

30 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
12 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
53 mg
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zázvor oloupeme a nastrouháme.
  • 2
    Česnek také nastrouháme.
  • 3
    Ve velké míse smícháme sójovou omáčku, mirin, cukr, zázvor a česnek a mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Poté přidáme lososa a necháme marinovat nejlépe přes noc.
  • 4
    Grilujeme 20 minut, v průběhu potíráme marinádou. Zbytek marinády svaříme na sirupovitou hmotu a přelijeme jí lososa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.