Těsto na kynuté knedlíky z domácí pekárny

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
2 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z domácí pekárny vyndáme pečicí formu. Do formy s nasazenými míchadly nalijeme vodu, přidáme rozklepnuté vajíčko a přisypeme mouku. Doprostřed uděláme malý důlek a do něj rozdrobíme droždí. Do jednoho rohu formy nasypeme sůl, do protilehlého rohu cukr.
  • 2
    Pokud se u pekárny doporučuje začít suchými surovinami, vložíme je do nádoby v opačném pořadí.
  • 3
    Formu vložíme zpět do pekárny, nastavíme program pro těsto a pekárnu zapneme.
  • 4
    Po ukončení programu přístroj vypneme, vyndáme formu a vyjmeme z ní těsto.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.