Těsto sýrové na obalování
10 min.
Ingredience
- 250mililitrůMléko polotučné
- 180gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 50mililitrůVíno bílé
- 40gramůSýr Čedar
- 2kusyVejce slepičí
- 4gramySůl
- 8gramůOlej slunečnicový
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
120 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
4 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
567 mg
Cukr
158 mg
Postup přípravy
- 1Do misky nalijeme mléko, víno, přisypeme mouku, strouhaný sýr, osolíme, přidáme vejce, olej a vypracujeme hladké těsto. Těsto používáme na obalování masa, ryb i zeleniny při smažení.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.