Těstovinová polévka s fazolemi

95 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1016 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
49 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
686 mg
Cukr
584 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vody na 1 hodinu namočíme fazole, potom je scedíme a propláchneme.
  • 2
    Do velkého hrnce dáme uzené koleno, nakrájenou cibuli, skořici, cayenský pepř, fazole, olivový olej a vývar doplněný studenou vodou tak, aby všechny suroviny byly zakryté. Pod pokličkou a zvolna vaříme asi 1 hodinu, až fazole změknou a začnou polévku zahušťovat. Koleno vyjmeme a okrájíme z něj maso. Kousky masa vrátíme do polévky. Nakonec přisolíme, přivedeme k varu, vložíme do ní přelámané těstoviny a uvaříme je al dente.
  • 3
    Polévku odstavíme a před podáváním necháme 1-2 minuty stát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.