Těstovinová rýže

25 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
10 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
3 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nasypeme mouku, přidáme vejce, trochu vody a vypracujeme tužší hladké těsto. Tuhost těsta regulujeme vodou. Těsto důkladně prohněteme a strouháme na hrubém struhadle rovnou do vroucí osolené vody. Promícháme, aby se rýže nelepila, povaříme 5 minut a scedíme. Do těstovinové rýže přimícháme trochu másla a ještě teplé podáváme.
  • 2
    Těstovinovou rýži používáme všude tam, kde bychom použili klasické těstoviny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.