Těstovinové rizoto s hráškem
60 min.
Ingredience
- 30dekagramůŽampiony čerstvé
- 350gramůRýže Arborio
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 10dekagramůSýr Eidam cihla 40%
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 30dekagramůHrachové lusky
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
14 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Uvaříme těstovinovou rýži.
- 2Očištěné žampiony nakrájíme na plátky. Vyloupeme hrášky z lusků a povaříme v osolené vodě.
- 3Rozpustíme na pánvi máslo a osmahneme na něm žampiony. Osolíme, přidáme kmín a podusíme.
- 4Přidáme vařenou těstovinovou rýži, hrášek a vše promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.