Těstovinový nákyp s uzeným masem
80 min.
Ingredience
- 2,5litryVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 100gramůHrášek
- 150gramůUzené maso vařené
- 200gramůTěstoviny čtyřvaječné
- 3kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
28 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme v osolené vodě, po okapání k nim přidáme kousek másla.
- 2Do prochladlých těstovin přidáme na kostičky nakrájené uzené maso, hrášek, žloutky a pevný sníh ušlehaný z bílků.
- 3Hmotu vložíme do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku, pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 45 minut.
- 4Upečený nákyp podáváme s dušenou zeleninou nebo zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.