Těstovinový nákyp s uzeným masem

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
28 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě, po okapání k nim přidáme kousek másla.
  • 2
    Do prochladlých těstovin přidáme na kostičky nakrájené uzené maso, hrášek, žloutky a pevný sníh ušlehaný z bílků.
  • 3
    Hmotu vložíme do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku, pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 45 minut.
  • 4
    Upečený nákyp podáváme s dušenou zeleninou nebo zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.