Těstoviny s rajčatovým protlakem a ančovičkami
40 min.
Ingredience
- 2stroužkyČesnek
- 50gramůAnčovičky konzervované
- 40mililitrůOlej olivový
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 300gramůTěstoviny Farfalle
- 200mililitrůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
441 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
12 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
2 g
Cukr
30 mg
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme dle návodu výrobce a scedíme. Utřeme česnek a smícháme s rozmačkanými ančovičkami, paprikou a olejem. Vzniklou omáčku přimícháme k rajčatovému protlaku a necháme chvíli prohřát nad ohněm.
- 2Těstoviny smícháme s omáčkou a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.