Těstoviny s uzeným lososem a koprovým dipem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
438 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
15 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si pikantní koprový dip: omyté snítky kopru a petrželky dáme do mixéru. Přidáme olej, pikantní hořčici, z chemicky neošetřené limetky 1 lžíci šťávy a 1 lžičku nastrouhané kůry. Vše rozmixujeme, ochutíme solí, pepřem a hotový dip dáme do misky.
  • 2
    V hrnci si přivedeme k varu 2.5l osolené vody, nasypeme do ní hodně široké nudle - fettuccine a uvaříme je přesně podle návodu na skus - al dente.
  • 3
    Uvařené těstoviny scedíme, dáme do teplé mísy, přimícháme koprový dip, zlehka těstoviny promícháme a uchováme teplé.
  • 4
    Uzeného lososa nakrájíme na proužky a v teflonové pánvi krátce orestujeme. Uvařená vajíčka natvrdo pokrájíme na čtvrtky. (Vajíčka vaříme 9 minut.) Omytá cherry rajčata rozkrájíme na poloviny.
  • 5
    Do těstovin zamícháme restovaného lososa, pak těstoviny dáme na talíře, ozdobíme je pokrájenými rajčaty, čtvrtkami vajec a hned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.