Těstoviny s vejci a sýrem

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
712 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
35 g
Sacharidy
73 g
Cukr
447 mg
Vápník
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody s trochou oleje, slijeme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. V kastrole rozehřejeme máslo, vsypeme uvařené těstoviny, zamícháme a vlijeme rozšlehaná vejce. Mícháme, až vejce ztuhnou a nakonec pokrm podle chuti osolíme. Na talířích posypeme každou porci nastrouhaným sýrem. Můžeme doplnit zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.