Těstoviny s vejci a sýrem
25 min.
Ingredience
- 400gramůTěstoviny čtyřvaječné
- 4litryVoda pitná
- 2lžičkySůl
- 100gramůMáslo čerstvé
- 80gramůSýr Eidam cihla 40%
- 4kusyVejce slepičí
- 1lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
712 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
35 g
Sacharidy
73 g
Cukr
447 mg
Vápník
5 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody s trochou oleje, slijeme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. V kastrole rozehřejeme máslo, vsypeme uvařené těstoviny, zamícháme a vlijeme rozšlehaná vejce. Mícháme, až vejce ztuhnou a nakonec pokrm podle chuti osolíme. Na talířích posypeme každou porci nastrouhaným sýrem. Můžeme doplnit zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.