Těstoviny se sicilskou omáčkou

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
409 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
6 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V předehřátém grilu grilujeme rozpůlená rajčata 10 minut, poté necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na plech vložíme piniová semínka, grilujeme 3 minuty, dokud nezískají zlatohnědou barvu.
  • 2
    Sultánky namočíme na 20 minut do teplé vody, poté je osušíme. Piniová semínka, rajčata a sultánky přidáme do pánve a zahříváme. Vložíme konzervované ančovičky a rajčatový protlak, 3 minuty vaříme.
  • 3
    Ve vroucí osolené vodě uvaříme těstoviny (10 minut), poté je scedíme a necháme okapat.
  • 4
    Těstoviny dáme na servírovací mísu a podáváme se sicilskou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.