Těstoviny se smetanovým přelivem z chřestu

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
21 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nasekáme nadrobno. Sterilovaný chřest slijeme a necháme okapat. Těstoviny penne uvaříme podle návodu na obale v litru vody.
  • 2
    Omáčku na těstoviny připravíme tak, že na pánvi zpěníme na oleji nasekanou cibuli. Do zpěněné cibule zamícháme okapaný chřest a smetanu, ve které jsme rozmíchali rajčatový protlak. Směs mícháme na ohni tak dlouho, dokud omáčka trochu nezhoustne. Teplou zhoustlou omáčkou poléváme vařené těstoviny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.