Těstoviny se ztraceným vejcem

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
668 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
23 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
430 mg
Cukr
897 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu.
  • 2
    Připravíme si ztracená vejce (ve vodě s octem).
  • 3
    Na oleji osmažíme šalotku a česnek nakrájené najemno, parmskou šunku a oříšky. Osolíme, opepříme.
  • 4
    Těstoviny obalíme oříškovou směsí ještě horké, rozdělíme na talíře. Každý talíř ozdobíme ztraceným vejcem, parmezánem a bazalkovými lístky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.