Thajská dýňová polévka

35 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
416 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
8 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
7 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme dýni a rozkrojíme ji na dvě poloviny. Lžící odstraníme z dužiny semínka a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    V mixéru nebo hmoždíři připravíme pastu z drobno nakrájené a semínek zbavené chilli papričky, na plátky nakrájené šalotky, pepře a krevetové pasty.
  • 3
    Uvaříme rýži.
  • 4
    V hrnci ohřejeme vývar, přidáme vzniklou pastu, dýni a fazole. Vaříme asi 15 minut.
  • 5
    Přidáme rybí omáčku, krevety a bazalku. Zlehka povaříme asi 3 minuty a podáváme v miskách spolu s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.