Thajská kuřecí směs s bazalkou a chilli papričkami

35 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
194 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
8 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
405 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa zbavíme kůže a kostí a nakrájíme na menší kousky.
  • 2
    Ve woku rozpálíme olej, vložíme na tenké plátky nakrájený česnek, nadrobno nasekané chilli papričky bez semínek a na mírném ohni osmahneme za stálého míchání cca 1-2 minuty dozlatova. Poté do pánve dáme kousky masa a orestujeme dorůžova. Přidáme rybí a sójovou omáčku, přisypeme cukr a smažíme další 3-4 minuty, až je maso propečené. Vmícháme část lístků bazalky. Zbylé lístky zprudka osmažíme v rozpáleném oleji.
  • 3
    Směs rozdělíme na talíře, dozdobíme nasekanými chilli papričkami bez semínek, restovanou bazalkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.