Thajská perlička s kari omáčkou a žampiony

40 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
458 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
13 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z perličky odstraníme kůži, vykostíme ji a naporcujeme. Poté nakrájíme maso na menší kousky a odložíme.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, za stálého míchání na něm přibližně 1/2 minuty osmahneme kari pastu. Poté přidáme rybí omáčku, maso a restujeme do hněda. Vmícháme nadrobno pokrájený, oloupaný galgan, kuličky pepře, natrhané limetkové listy, přilijeme whisky a vývar.
  • 3
    Přivedme k varu, vložíme na kousky rozkrájené fazolové lusky, na plátky pokrájené houby a bambusové výhonky, zvolna vaříme cca 2 - 3 minuty.
  • 4
    Hotovou směs rozdělíme na talíře, dle chuti dozdobíme chilli vločkami a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.