Thajské kuřecí kari
55 min.
Ingredience
- 800mililitrůMléko kokosové
- 2lžíceKari pasta
- 500gramůKuřecí prsa
- 2lžíceOmáčka rybí
- 2lžičkyCukr muscovado
- 50gramůFazolové lusky zelené
- 100gramůLilek
- 4lžíceThajská bazalka
- 250gramůRýže jasmínová
- 100mililitrůVývar drůbeží
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
771 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
49 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rýži uvaříme podle návodu.
- 2Kokosové mléko rozehřejeme ve woku. Až se rozpustí, přídáme kari pastu. Po dvou minutách přidáme kuřecí prsa. Přidáme kuřecí vývar a až se zahřeje přidáme i rybí omáčku, cukr, zelené fazolky, lilek a thajskou bazalku. Povaříme 10 minut.
- 3Podáváme s rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.