Thajské kuřecí kari

55 min.
Thajsko

Ingredience

    • 800mililitrůMléko kokosové
    • 2lžíceKari pasta
    • 500gramůKuřecí prsa
    • 2lžíceOmáčka rybí
    • 2lžičkyCukr muscovado
    • 50gramůFazolové lusky zelené
    • 100gramůLilek
    • 4lžíceThajská bazalka
    • 250gramůRýže jasmínová
    • 100mililitrůVývar drůbeží
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
771 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
49 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme podle návodu.
  • 2
    Kokosové mléko rozehřejeme ve woku. Až se rozpustí, přídáme kari pastu. Po dvou minutách přidáme kuřecí prsa. Přidáme kuřecí vývar a až se zahřeje přidáme i rybí omáčku, cukr, zelené fazolky, lilek a thajskou bazalku. Povaříme 10 minut.
  • 3
    Podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.