Thajský nudlový salát s hovězím masem

30 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
538 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
21 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso potřeme olejem a ze všech stran osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na pánvi (z každé strany pečeme 4 minuty). Poté maso zabalíme do alobalu a necháme 10 min odpočívat.
  • 2
    Nudle uvaříme podle návodu.
  • 3
    Připravíme omáčku: prošleháme rybí omáčku, limetkovou šťávu a cukr.
  • 4
    Nudle podáváme s masem nakrájeným na plátky, přelité omáčkou a posypané čerstvými bylinkami a proužkami chilli papričky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.