Thajský špenát na česneku
16 min.
Ingredience
- 1kilogramŠpenát listový čerstvý
- 6stroužkůČesnek
- 60mililitrůOlej arašídový (podzemnicový)
- 500gramůSójové výhonky
- 40mililitrůOmáčka rybí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
24 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Špenát důkladně opereme a osušíme. Ve woku rozpálíme olej, orestujeme nasekaný česnek, přidáme sojové klíčky a opět krátce orestujeme. Nakonec vložíme špenátové listy, necháme podusit do změknutí, zalijeme rybí omáčkou a podáváme jako přílohu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.