Timbaly z lososa s koprovým krémem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
22 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
58 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé z lososa vložíme na 10 minut do mrazáku, nakrájíme na kousky, dáme do mixéru, přidáme bílek a víno. Umixujeme, osolíme, opepříme, zjemníme smetanami.
  • 2
    Čtyři formičky vymažeme máslem a naplníme losovou směsí, vaříme ve vodní lázni asi 20 minut.
  • 3
    Kopr omyjeme, osušíme, nasekáme, přidáme do majonézy, jogurtu a smetany. Osolíme, opepříme a dobře promícháme.
  • 4
    Hotovou timbalu vyklopíme z formiček, ozdobíme snítkami čerstvého kopru a kaviárem.
  • 5
    Podáváme s koprovým krémem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.