Tmavý chléb s arašídy a hrozinkami

195 min.
Evropa

Ingredience

    • 500gramůMouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
    • 5gramůSůl
    • 10gramůDroždí sušené
    • 50gramůArašídy
    • 60gramůHrozinky
    • 100mililitrůMléko plnotučné
    • 60gramůMáslo arašídové
    • 200mililitrůVoda pitná
    • 10gramůCukr krupice
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
89 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme mléko, vodu, rozpuštěné arašídové máslo, přidáme tmavou mouku, cukr, sůl a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na základní chléb, po zaznění signálu přidáme hrozinky i nasekané arašídy a necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.