Tmavý chléb s arašídy a hrozinkami
195 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
- 5gramůSůl
- 10gramůDroždí sušené
- 50gramůArašídy
- 60gramůHrozinky
- 100mililitrůMléko plnotučné
- 60gramůMáslo arašídové
- 200mililitrůVoda pitná
- 10gramůCukr krupice
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
89 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme mléko, vodu, rozpuštěné arašídové máslo, přidáme tmavou mouku, cukr, sůl a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na základní chléb, po zaznění signálu přidáme hrozinky i nasekané arašídy a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.