Tmavý chléb s jablky a moštem
195 min.
Ingredience
- 300mililitrůMošt jablečný
- 5gramůSůl
- 10gramůDroždí sušené
- 500gramůMouka chlebová
- 60gramůCukr krupice
- 30gramůMáslo čerstvé
- 100gramůJablka
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
493 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
7 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme jablečný mošt, rozpuštěné máslo, přidáme cukr, sůl a chlebovou mouku, promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny. Přisypeme sušené droždí, na kostičky nakrájená jablka, nastavíme program na základní chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.