Toasty s citronovo-mandlovou čepičkou

25 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
950 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
60 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
15 g
Cukr
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si zahřejeme troubu na 190 stupňů. Do misky dáme bílek a cukr a ušleháme vše do hustého krému. Přimícháme mleté mandle, citronovou šťávu a strouhanou citronovou a pomerančovou kůru.
  • 2
    Na plech s pečícím papírem položíme 4 plátky briošky, potřené bílkovou směsí a pečeme asi 8-10 minut dozlatova.
  • 3
    Servírujeme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.