Toasty s rajčaty a bazalkou

12 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
10 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krajíčky toastového chleba nasucho opečeme v topinkovači nebo v troubě. Rajčata omyjeme, rozkrojíme, vydlabeme semínka a zbytek nakrájíme na kostičky, lístky čerstvé bazalky posekáme najemno.
  • 2
    Do misky vložíme rajčata, přisypeme bazalku, osolíme mořskou solí, opepříme, zalijeme olivovým olejem, vinným octem, promícháme a necháme chvilku uležet. Na opečené plátky chleba naneseme lžičkou rovnoměrně rajčatovou směs a podáváme jako předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.