Toasty s rokfórem

27 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
494 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
35 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rokfór smícháme s máslem a špetkou pepře, dobře prohněteme. Slaninu nakrájíme na slabé proužky.
  • 2
    Krajíčky toastového chleba pomažeme tenkou vrstvou másla, potřeme rokfórovou pomazánkou, vyskládáme na plech, na každý toast položíme dva proužky slaniny a dáme zapéct. Zapékáme ve vyhřáté troubě asi 5 až 7 minut.
  • 3
    Vyjmeme z trouby a ještě teplé ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.